Eemland Mediation
MFN Register Mediator bij Scheiden & Echtscheiding in Amersfoort

Hulp bij ouderschap na scheiding

033-2600607

CONTACT

MfN Register Mediator bij Scheiden | Amersfoort | Zeist | Leusden | Soest | Woudenberg

KOO-Training®, gezamenlijk ouderschap na echtscheiding

De KOO-training® is bedoeld om ouders de mogelijkheid te geven om een gerichte keuze te kunnen maken; Ga ik me wel of niet volledig inzetten om de kinderen in alles te ondersteunen om hen zo min mogelijk schade te laten ondervinden in het conflict met mijn (ex)partner?

De training in combinatie met de reader geeft inzicht aan ouders in de beleving van de scheiding voor kinderen en geeft inzicht in de gevolgen van conflicten tussen ouders. Tevens biedt de training een handvat voor het bevestigen en versterken van gezamenlijk ouderschap, communicatieverbetering, bewustwording en het hanteren van conflicten en het in kaart brengen van bestaande vechtpatronen.

Tineke Kool van Eemland Mediation en Jurjen Groen van Ninus hebben hun visie en daarmee hun expertises samengevoegd en op elkaar afgestemd. Met als resultaat dat er een training is ontstaan, genaamd ‘Kinderen in het Oog van de Orkaan (KOO)’, dat gericht is op ouders die in een vechtscheiding dreigen te raken of daar al in zijn beland. Het doel van deze trainingen is het (her)creëren van een veilige omgeving voor de kinderen van deze ouders.

Aanmelden KOO-Training®
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Uw vraag
Dit is een verplicht veld
Jurjen Groen

Jurjen weet op een prikkelende en verrassende manier individuen en teams   in beweging te krijgen. Harde wetenschap en Oosterse wijsheden vormen op het eerste gezicht twee uitersten, die hij op bijzondere wijze weet te combineren en in te zetten bij zijn werkzaamheden als trainer en coach. De Japanse krijgskunst Aikido wordt door Jurjen veel ingezet in (team)coachtrajecten. Daar waar ontspanning nodig is om weer te kunnen bouwen.

Jurjen werkt als Trainer, Coach, Adviseur, Klankbord en is eigenaar Ninus. www.ninus.nl  

Tineke Kool

Kinderen komen bij Tineke steevast op de eerste plaats, zowel als bijzondere curator als mediator. Kenmerkend voor Tineke Kool is haar brede ervaring en haar integriteit. Haar aanpak is tactvol en doortastend op respectvolle wijze. Doordat zij uitermate goed in staat is om haar gevoel voor harmonie, inlevingsvermogen en betrokkenheid in de juiste balans te brengen met een professionele, neutrale opstelling is de begeleiding van het mediationproces bij haar in goede handen. Haar rustige uitstraling en haar humor stellen je op het gemak

Tineke werkt als MfN Register- en Familiemediator, Bijzondere Curator in Jeugdzaken, Rechtbankmediator, Stiefplancoach en Zandkasteelcoach, Trainer en is eigenaresse van Eemland Mediation.